Algemene Verkoopvoorwaarden

Onze identiteit

Even voorstellen. Wij zijn Welroos Media. Met een enthousiast team helpen wij organisaties met mooie producten, kwalitatieve designs en hoogwaardig drukwerk. Jouw visie, onze missie!


En zijn te bereiken middels

E-mail: info@welroosmedia.nl

Telefoon: 026-202 23 44

Schrijven: Karstraat 14, 6665 LD  DRIEL

Facebook: Facebook.com/WelroosMedia

Twitter: Twitter.com/welroosmedia


Je kent ons misschien ook van

WelroosMedia.nl en JouwVlagKopen.nl


Overige belangrijke informatie

Ons KvK-nummer: 65689038

Ons BTW-nummer: NL856215934B01


Verkoopvoorwaarden Welroos Media

  • Hoewel wij nauwkeurig werken blijft ontwerpen mensenwerk en is een typefout eenvoudig gemaakt. Controleer daarom altijd of in de drukproef zowel het ontwerp als de inhoudelijke teksten juist en helemaal naar wens zijn. Na goedkeuring van de digitale drukproef kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden omtrent fouten in teksten en het ontwerp.
  • Wij zetten ons 100% in om opdrachten snel en netjes af te leveren bij onze opdrachtgevers. Als je iets besteld, wil je dat zo snel als mogelijk in huis hebben en dat begrijpen wij! Daarentegen verwachten wij dan wel dat onze verkoopfacturen ook netjes op tijd betaald worden. Wel zo eerlijk toch? Betalingen dienen binnen 14 dagen na factuurdatum te geschieden, tenzij anders overeengekomen. Na het verstrijken van de betalingstermijn is de opdrachtgever in gebreke en zullen wij de openstaande posten overdragen aan ons incassobureau.
  • Kosten op de factuur zijn voor de aangegeven factuurperiode. Opzeggingen zijn uitsluitend per e-mail aan ons door te geven. Opzeggingen per direct geven geen recht op restitutie van reeds verzonden facturen. Let bij een opzegging wel op de geldende periode van opzegging voordat het contract eindigt. In de meeste gevallen hanteert Welroos Media een opzegtermijn van 1 maand. Je opzegging kan je e-mailen naar info@welroosmedia.nl.


Dit zijn onze verkoop voorwaarden. Eenvoudiger kunnen we het niet maken! Mochten er in de toekomst voorwaarden wijzigen, dan zullen we die bekend maken op onze website.De waardering van www.welroosmedia.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.