Team Welroos Media: Dennis Roos

Dennis Roos

Wie is Dennis Roos?

Getrouwd en woont samen met zijn samengesteld gezinnetje in het prachtige Valburg in de gemeente Overbetuwe sinds de zomer van 2017. In mijn dagelijks leven ben ik brandweerkundig centralist binnen Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden en vul de vrije uurtjes op door actief lid te zijn van brandweer Valburg in de functie van manschap/bevelvoerder.

Om de conditie voor al deze partijen wat op pijl te houden, spring ik met regelmaat op mijn trouwe tweewieler en rijd de nodige kilometers door het Betuwse landschap om lekker mijn hoofd leeg te rijden en ideeën op te doen om mijn grafische kennis te verbreden.


Hoe ben je bij Welroos Media terecht gekomen?

Bij toeval in contact gekomen met Vincent daar hij toen al erg gedreven was (en nog steeds is) met Stichting DeSintKan uit Driel. Door op één avond met mijn toenmalige buurman de naam te verzinnen van deze stichting, snel een logo te hebben ontworpen en binnen no-time een eerste website te hebben gemaakt, kwamen wij al snel met elkaar in contact om met name de website te gaan fine-tunen, omdat deze Sinterklaasorganisatie toch wel serieuze vormen begon aan te nemen en dat er al snel een goede website moest gaan draaien. Ik werd in contact gebracht met Vincent en vanaf dat moment kwamen de exacte feelings wat betreft grafische vormgeving en dat voelde goed. Reden om samen door te gaan!


Wat doe je zoal bij Welroos Media?

Binnen Welroos Media word ik door Vincent snel bestempeld zijnde de plaatjes-, kleurtjes-, fontjes- en vormpjesgoeroe en mag ik het merendeel van de grafische opdrachten op mij nemen. Daarnaast heb ik, door mijn jarenlange ervaring vóór mijn centralistenvak, de nodige kennis en ervaring op gedaan als het gaat om het beletteren van ramen, voertuigen, borden etc. etc. Ook door deze ervaring ben ik met Vincent tot de conclusie gekomen dat wij sommige klussen zelf kunnen doen of uit handen moeten geven om het beste en mooiste resultaat te kunnen garanderen.


Wat vind je leuk aan Welroos Media?

De spontaniteit waarmee wij samen zo nu en dan ideeën op tafel gooien en gaan uitwerken en dan zien of er een goede resultaat uit voort vloeit. Soms ontstaan er gezamenlijke ideeën waar we het samen met elkaar nog niet over gehad hebben, maar tijdens een zakenreis kom je aan de babbel en voor je het weet draait er weer een externe website zoals bijvoorbeeld www.jouwvlagkopen.nl. Spontaan ontstaan en door de gedrevenheid van beiden, snel operationeel en worden alle Social Media kanalen hier ook direct voor geclaimd.


Waar ben je het meest trots op?

Het vertrouwen dat wij in de afgelopen jaren hebben mogen opbouwen bij onze vaste klanten en dat het gros van ons klantenbestand ontstaat door enkel mond op mond reclame.

De waardering van www.welroosmedia.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.