Content voor Ingelogde Gebruikers

WIJ REGELEN HET VOOR JE!

Welroos Media staat én gaat voor het beste resultaat! Wij fungeren als intermediair tussen jou als opdrachtgever en verschillende drukkerijen. Je vindt bij ons dan ook geen drukpersen op kantoor, maar alleen 2 dampende laptops?

Wel hebben we heel goed contact met verschillende, speciaal geselecteerde drukkerijen en partners. Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels als geen ander bij welke drukkerij jouw drukwerk het beste uitgevoerd kan worden.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN DRUKWERKINTERMEDIAIR?

Maar wat doen we dan wel voor jou? Dat is nog best veel eigenlijk! We denken namelijk altijd met je mee hoe we op basis van jouw wensen de mooiste producten, met de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs kunnen selecteren. Nog meer voordelen van Welroos Media als jouw drukwerkpartner:

Scherpe prijzen door onze schaalgrootte

Is je briefpapier op of heb je geen enveloppen meer? Dan bestel je eens in de zo veel tijd nieuw drukwerk. Door ons ruime klantenbestand leveren wij aan de lopende band drukwerk, waardoor we scherpe condities hebben bij drukkerijen. En daar pluk jij uiteindelijk ook de voordelen van!

Snelle levertijden

Onze drukkerijen zijn mede geselecteerd op een snelle doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid. Hierdoor kunnen we jouw drukwerk snel leveren, soms al op de volgende werkdag.

Grafisch ontwerp / huisstijlontwerp en DTP

Heb je al een ontwerp van het drukwerk, dan kunnen we dit direct voor je in productie nemen (mits goed en kundig opgemaakt natuurlijk). Heb je nog geen ontwerp, huisstijl of idee, dan helpen we je natuurlijk graag uit de brand. Samen gaan we aan de slag om een tot een perfect ontwerp en drukbestand te komen.

Speciale opdrachten

Soms wil je iets specials wat niet makkelijk te vinden is, maar waarmee je jezelf juist kan onderscheiden ten opzichte van je concurrent. Wij zoeken de mogelijkheden voor je uit en zorgen voor een top resultaat!

Kortom: Welroos Media adviseert je onafhankelijk, objectief en kiest de beste drukkerij voor jouw drukwerk. Zo krijg je altijd de beste producten tegen een scherpe prijs.

Scroll naar boven