Drukwerk met een voordelig tarief en razendsnelle levertijden
arrow_drop_up arrow_drop_down

Jouw drukwerk uitbesteden?

Laat ons jou volledig ontzorgen!

Wat wij voor jou kunnen doen?

Kwalitatief drukwerk met de beste prijs-kwaliteitverhouding én snelle levering, dat is waar Welroos Media voor staat!

Welroos Media is dé drukwerkleverancier bij jou om de hoek voor kwalitatief hoogwaardig drukwerk zoals flyers, folders, visitekaartjes, posters, brochures en meer. Door onze aanleverspecificaties en in-house ontwerpafdeling kunnen we een garantie afgeven op de kwaliteit van het drukwerk.

Waarom voor ons kiezen?

  • Scherpe en concurrerende tarieven
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Razendsnelle levertijd
  • Persoonlijk contact
  • Gratis controle van jouw bestanden
  • Afspraak is afspraak
  • "One stop shop" voor al jouw drukwerk

Wat kan je van ons verwachten

Scherpe en concurrerende tarieven

Bij Welroos Media betaal je een scherpe prijs voor je drukwerk. Door slim gebruik te maken van onze leveranciers en het slim combineren van diverse opdrachten kunnen wij flink besparen op drukwerkkosten, afval en onderhoud van dure machines. Deze manier van besparen zie jij als klant dan ook direct terug in je eigen portemonnee!

Snelle levertijden. Drukwerk binnen 24 uur geleverd

Drukwerk met spoed nodig? Dat kan! Welroos Media heeft een speciale spoed service afgestemd met leveranciers. Met deze service kan jouw drukwerk al op de volgende werkdag bij je je worden afgeleverd! Dus heb je een bedrijfsevenement over een paar dagen? Laat snel nog even wat flyers met spoed drukken. Overmorgen je bedrijf promoten op een beurs? Laat snel nog wat visitekaartjes, stickers of folders drukken. Maar ook tickets, wenskaarten en ansichtkaarten kunnen door Welroos Media binnen 24 uur geleverd worden.

Persoonlijk contact

Wij hebben graag persoonlijk contact met jou, gewoon om elkaar wat beter te leren kennen en je wensen vooraf te inventariseren. We komen dan ook graag even aan voor een bakje koffie! Lukt dat niet, dan zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Mochten wij per abuis niet bereikbaar zijn, laat dan een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Liever mailen? Dat mag natuurlijk ook naar info@welroosmedia.nl!

Gratis controle van je bestanden

Heb je zelf een ontwerp gemaakt dat je wil laten afdrukken, maar ben je niet zeker van je zaak? Geen probleem! Wanneer je jouw drukwerk bestelling bij ons plaatst, dan controleren wij gratis jouw drukbestand en geven we vooraf aan wanneer het bestand niet aan de aanleverspecificaties voldoet en passen we dit waar mogelijk direct voor je aan. In een enkel geval kunnen wij dit zelf niet aanpassen en zullen we in dat geval altijd contact met je opnemen. Je loopt hiermee dus geen enkel risico. Inhoudelijk wijzigen wij uiteraard nooit iets aan in je drukbestand. Je ontvangt daarom ook altijd een proef per e-mail. Zonder jouw akkoord, gaan we nooit over tot productie!

Afspraak is afspraak

Bij Welroos Media mag je er 100% van uitgaan dat een gemaakte afspraak ook een afspraak is. Als wij zeggen dat we iets doen, dan doen we het en komen wel altijd onze gemaakte afspraken na, zodat jij geen enkele zorg hebt. Gaat er toch iets mis, dan lossen we dat direct voor je op.

One stop shop voor al jouw drukwerk!

Drukwerk is er in vele vormen, van huistijlproducten zoals visitekaartjes, enveloppen en briefpapier, tot aan promotie drukwerk zoals kleding, stickers, vlaggen en spandoeken. Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren. Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring is er altijd wel een geschikte partij voor jouw drukwerk. Dus ben je op zoek naar maatwerk drukwerk met een afwijkend formaat, papiersoort, oplage, etc. vraag dan een maatwerk offerte aan!

Een greep uit ons drukwerk portfolio

Programmaboekje DeSintKan

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Programmaboekje

Stichting DeSintKan Driel

Inmiddels een gebruikelijke agenda vulling zo de maanden na de zomervakantie. Realisatie van het programmaboekje omtrent de activiteiten die gehouden worden door Stichting DeSintKan uit Driel. In 2017 een oplage van 5.300 stuks.

Woonkrant Remko Stevens

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Woonkrant

Remko Stevens Makelaardij

Op 30 september 2017 stond er weer een nationale NVM Open Huizen Dag op de kalender en dit was voor Remko Stevens Makelaardij uit Zetten reden om een najaarseditie van de Woonkrant uit te geven. Na eerdere edities te hebben mogen ontwerpen en leveren, hebben wij deze editie ook weer met veel plezier samengesteld!

Bouwplaten Brandweer Lobith

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Bouwplaten

Brandweer Lobith

Brandweer Lobith liet de alarmbellen rinkelen met de aanvraag om wat kleurplaten te maken welke men weg heeft gegeven op de opendag van 12 november 2017.

Naast kleurplaten, hadden wij in ons bestand nog een bouwplaat staan en deze mocht ook geleverd worden. Snelle aanpassing van voertuignummer, korpsnaam en kentekennummer en er zal binnenkort veel geknutseld worden in Lobith en omgeving.

Gemeentebelangen Overbetuwe

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Drukwerk

Sub-title of the project

In aanloop naar de gemeenteverkiezingen welke gehoduen worden op 21 maart 2018, zijn wij door Gemeentebelangen Overbetuwe benaderd op al het campagne-promotiemateriaal te leveren. Een enorm leuke klus met groot aanbod aan diverse items.

Vragen? Neem contact op

Staat jouw wens niet in het overzicht of heb je advies nodig bij het maken van een juiste keuze? Bel ons even op 026-202 23 44 of stuur ons een bericht door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij helpen je graag op weg!

De waardering van www.welroosmedia.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.