Over Welroos Media
arrow_drop_up arrow_drop_down

Welroos Media

Jouw visie, onze missie!

Wie zijn wij?

Welroos Media is een breed begrip als het gaat om visuele communicatie. Op alle aspecten waar communicatie overdraagbaar is, zijn wij in staat jou te helpen met hetgeen je wilt uitbeelden. Of je nu in een bedrijfsauto rijdt met reclame, op zoek bent naar een compleet nieuwe huisstijl en bijbehorend drukwerk, toe bent aan een nieuwe website inclusief hosting en domeinnaamregistratie of je vindt het leuk om je klanten te voorzien van een leuk relatiegeschenk. Welroos Media is jouw one-stop shop voor grafisch ontwerp, drukwerk, hosting, reclamematerialen, kleding en relatiegeschenken. Welroos Media denkt graag met je mee om gezamenlijk tot een mooi product te komen, precies zoals jij het hebben wil.

Missie

Samen met jou ervoor zorgen dat je boodschap perfect overkomt, zowel on- als offline. Met duidelijke afspraken en scherpe tarieven, dat is waar wij voor staan; “Jouw visie, onze missie!"

Ons doel

Dat jij tevreden bent! En dat je zo onder de indruk bent dat je het met veel enthousiasme verder vertelt in jouw netwerk. Neem eens een kijkje op onze Webwinkelkeur pagina om te lezen wat klanten over ons zeggen.

Team Welroos Media

Wij zijn twee enthousiaste ondernemers met passie voor het grafische vak, dat is wat ons bindt. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en samen ontwerpen en realiseren we communicatiemiddelen die jou aanspreken én werken. Zowel online als offline.


Onze klanten waarderen onze flexibiliteit en betrouwbaarheid. We doen wat we beloven. En dat we alles voor je regelen, van vormgeving tot teksten, fotografie en drukwerk. Wij zorgen dat ze precies krijgen wat we hebben afgesproken. Op tijd en binnen jouw budget.


Kortom: “Jouw visie, onze missie”

Werkwijze

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een eigen werkwijze ontwikkeld waarmee wij elk project opzetten en beheren. Het naleven van deze werkwijze zorgt voor een gestructureerde aanpak en daarmee jouw (online) succes.

Onderzoek

Ons doel is om samen met jou tot een duidelijk beeld te komen van je wensen en ervoor te zorgen dat je boodschap duidelijk over komt. Dit kan op een hele simpele en eenvoudige manier, maar kies je ervoor om heel exclusief uit de hoek te komen dan kan dat ook allemaal worden gerealiseerd.

Plan van aanpak

Samen gaan we je wensen inventariseren en gaan wij aan de slag met een eerste voorstel. Hierna volgen er nog een aantal correctierondes om er voor te zorgen dat jij altijd met een tevreden blik terug kan kijken als ons werk is opgeleverd. Ben je op zoek naar specifiek promotie- of reclamemateriaal? Wij gaan graag met je in gesprek om een mooi eindproduct voor je te realiseren.

Oplevering

Wanneer het eindproduct volledig naar je wens is gaan we het resultaat aan je overdragen. Dat kan een digitale levering zijn van bestanden, maar natuurlijk ook een fysiek product dat we netjes bij je op locatie komen afleveren. Uiteraard volledig in samenspraak en wanneer het jou uitkomt.

Hoe kunnen we jou van dienst zijn

Design

Naast huisstijlen en logo’s ontwerpen wij eigenlijk alles wat je maar kan laten drukken of printen. Jij vraagt, wij draaien!

Drukwerk

Kwalitatief drukwerk met de beste prijs-kwaliteitverhou-ding én snelle levering, dat is waar Welroos Media voor staat!

Websites

Het visitekaartje van jouw bedrijf is bij ons in goede handen! Eenvoudig en snel een complete Wordpress website online.

Webhosting

Snel en gemakkelijk je website online. Webruimte waarmee je eenvoudig jouw eigen website online plaatst.

Vlaggen

Een unieke en persoonlijke vlag bestellen bij JouwVlagKopen. Natuurlijk snel geleverd en met onze beste prijs garantie!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Betrouwbare partner

Super hoe de contacten, snelheid van leveren en de geleverde kwaliteit is. Betrouwbare partner voor ons bedrijf.

Jan Cornelissen

 • Meedenkend en creatief

  Ik ben enorm tevreden over de samenwerking met Welroos Media. Goede communicatie, snelle levering van diverse producten, innovatief, meedenkend en creatief zijn de trefwoorden die bij Welroos Media passen. Bedankt voor jullie geweldige service en jullie krijgen van mij een dikke 10!!

  Monique van de Ven

 • Prettige samenwerking

  Duidelijke reactie op vragen, adequate terugkoppeling en aanpassing. Goed product en snelle levering. Hopelijk houden we de komende jaren zo´n prettige samenwerking. Bedankt.

  Caroline Joosten

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  De waardering van www.welroosmedia.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.