Team Welroos Media: Vincent van Welie

Vincent van Welie

Wie is Vincent van Welie

Samenwonend, 3 kids en woonachtig in het mooie Driel in de Overbetuwe. Naast Welroos Media ben ik werkzaam als coördinator van de afdeling contentbeheer bij een grote hardware en IT leverancier.

In mijn spaarzame vrije tijd probeer ik af en toe tegen een balletje te trappen bij de plaatselijke RKSV en zet ik mij in voor Stichting DeSintKan Driel, zodat er elk jaar weer een mooi Sinterklaasfeest kan plaatsvinden in ons dorpje aan de Rijn.


Hoe ben je bij Welroos Media terecht gekomen?

In 2011 voortgekomen uit een uit de hand gelopen hobby en gemeenschappelijke interesses met Dennis. Samen de stoute schoen aangetrokken en ons ingeschreven voor een officieel KvK nummer en sindsdien steeds meer klanten aan ons weten te binden.


Wat doe je zoal bij Welroos Media?

Waar Dennis meer het grafisch deel oppakt, houd ik mij vooral bezig met websites en de administratieve kant van Welroos Media. Al vind ik het ook érg leuk om met de grafisch kant bezig te zijn. 


Wat vind je leuk aan Welroos Media?

De veelzijdigheid én vooral het plezier dat we er samen uit halen! Het biedt mij bovendien ook ontspanning en haal ik veel energie uit de complimenten die we krijgen voor ons werk. Daarnaast is het blijven ontwikkelen op verschillende vlakken ook erg uitdagend.


Waar ben je het meest trots op?

Onze tevreden klanten en de klantenkring die we de afgelopen jaren hebben kunnen opbouwen. Hopelijk kunnen we dit de komende jaren nog verder uitbouwen.

De waardering van www.welroosmedia.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.