Website maken? Wij bouwen websites voor zowel bedrijven als instelling

Voor iedereen een eenvoudig te beheren website!

Wij bouwen websites voor zowel bedrijven als instellingen. Websites die iedereen eenvoudig te beheren zijn, maar aan de voorkant mooi ontworpen en goed vindbaar zijn en bovendien volledig responsive zijn en daardoor perfect werken op smartphones en tablets of andere mobiele apparatuur.

Onze website pakketten

Ideaal voor

Opslag

Dataverkeer

Aantal mailboxen

Opslag per mailbox

MySQL Databases

MySQL opslag

Actie: 1e jaar gratis domeinnaam

Standaard

€ 249

Het basis pakket voor een normale website

5 GB SSD

20 GB

15

500 MB

1

1 GB

  • Daarna € 9.95 per jaar

Plus

€ 399

Aanbevolen voor websites met veel afbeeldingen en bezoekers

25 GB SSD

50 GB

50

1 GB

2

1,5 GB

  • Daarna € 9.95 per jaar

Compleet

€ 499

Alvast voorbereid op een groeiende website en bezoekers

50 GB SSD

250 GB

100

2 GB

3

2 GB

  • Daarna € 9.95 per jaar

Veelgestelde vragen over webhosting

Wat is webhosting?

Met webhosting krijg je een stukje schijfruimte op een webserver. De volledige capaciteit van de webserver wordt met meerdere mensen gedeeld, de officiële naam van de webhosting, is dan ook 'Shared Hosting', oftewel 'Gedeelde Hosting'. Deze omgeving kan je vervolgens gebruiken om je website op te plaatsen en te delen met andere internetgebruikers.


Is de webhosting geschikt voor o.a. WordPress en Joomla?

Al onze webhosting pakketten zijn geschikt voor jouw favoriete CMS. Je hebt de keuze uit meer dan 80 CMS-en, waaronder WordPress en Joomla. Hiermee maak je snel en eenvoudig jouw eigen website.

Wat is een SSL certificaat?

Een SSL certificaat (te herkennen aan https:// voor je domeinnaam) beveiligt alle uitgewisselde informatie van je website, zoals online aankopen, financiële transacties en persoonsgegevens. Het zorgt bovendien voor vertrouwen; bezoekers van je website weten dat er veilig met hun gegevens wordt omgegaan.


Is mijn website nog vindbaar op Google zonder SSL?

Een SSL-certificaat draagt bij aan een betere vindbaarheid in Google, omdat Google een website die voorzien is van een SSL-certificaat hoger waardeert. Het gebruik van SSL-certificaten zal een zwaardere ranking factor worden. Voor Google krijgt de beveiliging van je website een steeds hogere prioriteit. Daarom wil Google websites met een HTTPS (veilige verbinding) belonen.

Meer weten over de werking van Wordpress?

Download gratis de Wordpress startershandleiding van Welroos Media en maak een vliegende start met je Wordpress website!

50%
Bijna klaar!
Vul hieronder in waar wij de brochure heen mogen mailen
Download gratis .pdf

Vragen? Neem contact op

Heb je advies nodig bij het maken van een juiste keuze? Bel ons even op 026-202 23 44 of stuur ons een bericht door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij helpen je graag op weg!

De waardering van www.welroosmedia.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.